Met de komst van het internet is de kunstmarkt sterk veranderd. De centra in de steden zijn moeilijk bereikbaar en parkeren is vaak een lastige aangelegenheid.

Kunst wordt vooral op internet bekeken. Daarom bezoek ik verzamelaars, geïnteresseerden en handelaars op afspraak aan huis, zodat in de eigen persoonlijke omgeving kan worden gezien of een kunstwerk goed tot zijn recht komt.

Indien u hiervoor belangstelling heeft, vult u dan het contactformulier in, of maak met mij een telefonische afspraak: 06-57576061. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

In 1986 opende ik mijn eerste galerie in de Haagse Anna Paulownastraat, waar ik vele tentoonstellingen organiseerde van kunstenaars uit de 19e eeuw, de Haagse School en nabloeiperiode, het Interbellum, maar ook van hedendaagse kunstenaars. Vanaf 1990 nam ik met succes deel aan vele gerenommeerde kunstbeurzen op tal van plaatsen in het land, waarvan vijftien jaar lang aan de Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs te Breda en ‘s-Hertogenbosch. Ik publiceerde in Tableau, Kunst en Antiek Revue, Kunst en Antiek Journaal, en in co productie”Kunstenaars van de Mallemolen” en “Willy Fleur, een kleurrijk Haags Schilder met een Oosters hart”. Kunst is mijn passie.