Met de komst van het internet is de kunstmarkt sterk veranderd. De centra in de steden zijn moeilijk bereikbaar en parkeren is vaak een lastige aangelegenheid.

Kunst wordt in toenemende mate op internet bekeken. Daarom bezoek ik verzamelaars, geïnteresseerden en handelaars op afspraak aan huis, zodat in de eigen persoonlijke omgeving kan worden gezien of een kunstwerk goed tot zijn recht komt.  Dit werkt tijdbesparend voor verkoper en koper, zodat het mes van twee kanten snijdt. Bovendien zijn hierdoor de overhead kosten laag, zodat de verkoopprijzen extra aantrekkelijk kunnen zijn.

Indien u hiervoor belangstelling heeft, vult u dan het contactformulier in, of maak met mij een telefonische afspraak: 06-57576061. Ook voor taxaties van schilderijen uit nalatenschappen.

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

IMG_0832

 

Geschiedenis:

In 1986 opende ik mijn eerste galerie in de Haagse Anna Paulownastraat, waar ik vele tentoonstellingen organiseerde van kunstenaars uit de 19e eeuw, de Haagse School en nabloeiperiode, het Interbellum, maar ook van diverse gerenommeerde hedendaagse kunstenaars. Vanaf 1990 nam ik met succes deel aan vele gerenommeerde kunstbeurzen op tal van plaatsen in het land, waarvan vijftien jaar lang aan de Nederlandse Kunst- en Antiekbeurs te Breda en ‘s-Hertogenbosch, maar ook vele andere kunstbeurzen in het land. Korte tijd was ik lid van de Vereniging Nederlands Antiquairs Genootschap. Ik publiceerde in Tableau, Kunst en Antiek Revue, Kunst en Antiek Journaal, en in co productie het boek “Kunstenaars van de Mallemolen” en “Willy Fleur, een kleurrijk Haags Schilder met een Oosters hart”. In 2016 was ik jurylid voor de kunstenaars die geselecteerd werden voor het Jaarboek 2016.

Kunst is mijn passie.